OVER SYLVANA

Ik ben Sylvana en ben moeder- en kindcoach in hart en ziel.

Al sinds mijn derde wist ik zeker dat ik later moeder wilde worden. Dit begon allemaal met een pop die ik van mijn oma cadeau kreeg en naar haar vernoemde. Als klein meisje was ik dan ook echt een moedertje; alles stond in het teken van baby's, Barbie's en poppen. 

Toen ik ouder werd en mocht kiezen voor een opleiding was al snel duidelijk dat ik mensen wilde helpen, en dan vooral kinderen en gezinnen. Dit bleek dan ook snel mijn passie te worden. 

Ik rondde mijn opleiding af en ging het werkveld in, maar op de meeste plekken kon ik niet op mijn manier werken en werd ik hierdoor geremd in wat ik met mensen kon bereiken. Vooral toen ik zelf moeder werd, merkte ik dat het anders kon. 

Steeds sterker kwam voor mij naar voren dat het opzetten van een eigen praktijk mijn roeping was. Ik begon beter aan te voelen wat mijn sterke punten zijn en ben deze nog verder gaan ontwikkelen. 

Het begeleiden van moeders om in zichzelf te geloven en plezier te hebben in het moederschap, het ondersteunen van ouders die zoekende zijn om hun rol op een fijne manier uit te kunnen voeren en het begeleiden van kinderen vrij op te groeien met sterke wortels.

De ervaringen die ik de afgelopen jaren heb mogen opdoen en mij ondersteunen om jou op een goede manier te kunnen begeleiden:


❤ Kundalini Reiki Master
❤ Docent Babymassage en -yoga
❤  Docent Peutermassage en -yoga
❤ Kinderen beter begrijpen (Kindertekeningen lezen)
❤ Geweldloos verzet en verbindend gezag
❤ Jeugdzorgwerker
❤ Bachelor of Social Work
❤ Verloskunde
❤ Kinder EHBO
❤ Training Hechting
❤ Training Piep zei de muis
❤ Training Vlaggensysteem
❤ Training Meldcode