KUNDALINI REIKI

In elk lichaam bevindt zich de levensenergie, ook wel kundalini genoemd. Deze bezit je vanaf je geboorte, maar raak je vaak door de jaren heen kwijt. Als deze levensenergie goed kan stromen zorgt het ervoor dat jouw creativiteit, levensvreugde en zelfvertrouwen in hun volste kracht naar buiten kunnen komen. Bij veel volwassenen is het echter zo dat door trauma's, negatieve ervaringen of een blokkade in een van de chakra's deze energie niet meer vrij kan stromen.
Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki stroomt van boven naar beneden. Wanneer deze beide op de goede wijze geactiveerd zijn, ervaar je een optimale balans en energie.

 

Tijdens een Kundalini Reiki sessie kunnen we er samen voor zorgen dat deze energie weer aangewakkerd wordt en uit de sluimerstand komt. Het kan jou helpen een onverwerkte gebeurtenis of trauma te verwerken en weer meer vreugde te gaan voelen. Ik dien als portaal om zowel de Kundalini energie als de Reiki energie te helpen stromen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessie drinken we samen een kop ceremoniële cacao, welke jou gaat helpen aarden en een echte hartopener is. Vervolgens zetten we een intentie voor deze sessie. Hierna mag je op de yogamat plaatsnemen en zal ik jouw vlammetje helpen aanwakkeren. De rest doet jouw lichaam zelf. Je ontvangt hierbij alleen wat je op dit moment aankunt en hierdoor zal je nooit 'te ver' gaan.

 

Waarvoor je o.a. bij mij terecht kunt:


❤ Geboorte trauma

❤ Lichamelijke klachten

❤ Uit het hoofd komen

❤ Betere aarding

❤ Spirituele groei

❤ Wombhealing

❤ Fertiliteitswens